Catàleg mandarina

Mandarines Clemenules
Preu tot inclòs. Mandarines Clemenules. Mandarines a domicili recent agafades de l'arbre i en menys de 24 hores al seu domicili. Mandarines molt fàcils de pelar i un sabor únic.
Varietat: ClemenulesCalibre: MitjanesConsum: SucSabor: Dolça, agradableAltres: Sense semillesPreu: Tot inclòs


38,00 €
Exhaurit
Mandarines Clemenvilles
Exhaurit
Preu tot inclòs. Mandarines Clemenvillas. Mandarines a domicili recent agafades de l'arbre i en menys de 24 hores al seu domicili. Mandarines molt fàcils de pelar i un sabor únic.
Varietat: ClemenvillasCalibre: Mitjanes Color roig intensConsum: Sabor unicSabor: Dolça, agradableAltres: Sense semillesPreu: Tot inclòs


15 Kg de Mandarines Clemenules
Preu tot inclòs. Caixa de Mandarines Clemenules de 15 kg. Mandarines a domicili recent agafades de l'arbre i en menys de 24 hores al seu domicili. Mandarines molt fàcils de pelar i un sabor únic.
33,00 €
5Kg de Mandarines Clemenules
Preu tot inclòs. Caixa de Mandarines Clemenules de 5 kg. Mandarines a domicili recent agafades de l'arbre i en menys de 24 hores al seu domicili. Mandarines molt fàcils de pelar i un sabor únic.
16,00 €
10Kg de Mandarines Clemenules
Preu tot inclòs. Caixa de Mandarines Clemenules de 10Kg. Mandarines per internet de collita pròpia recent agafades de l'arbre i en menys de 24 hores al seu domicili. Mandarines molt fàcils de pelar i un sabor únic.
26,00 €
20Kg de Mandarines Clemenules
Preu tot inclòs. Caixa de Mandarines Clemenules de 20 kg. Mandarines a domicili recent agafades de l'arbre i en menys de 24 hores al seu domicili. Mandarines molt fàcils de pelar i un sabor únic.
38,00 €