Condicions d'ús

COMANDES
Totes les comandes podran formular-se a través de www.NaranjasTradicionales.es , telefònicament al 96 256 10 30/675 500 061 o per e- mail a contacto@naranjastradicionales.es
 
LLIURAMENT
Els lliuraments s'efectuaran els dimarts, dimecres , dijous i divendres . En un període de 24 hores des de la sortida de casa. Podrà escollir un rang d'horari preferible per facilitar- al repartidor , encara que l'horari de lliurament serà l'estipulat per l'empresa de transports a l'adreça facilitada . En cas d'absència del destinatari , el transportista deixarà un avís d'arribada amb un telèfon de contacte .
Pot facilitar-nos una adreça diferent al seu domicili habitual per a la recepció de la seva comanda ( la del treball , algun familiar , algun comerç conegut , etc . )
En cas que vostè no estigués al domicili de recepció el dia del lliurament , el repartidor li deixaria una nota a la seva bústia o si porta indicant-li que ha estat allà i un telèfon de contacte per acordar el dia de la pròxima entrega .
Les condicions de repartiment estan supeditades pels calendaris de treball de l'empresa de missatgeria i pels dies festius .
Pot informar de l'estat del seu enviament trucant al telèfon de la delegació de l'empresa de transport més propera al seu domicili , 902 300 400 . No existeixen comandes mínimes ni quantitats mínimes , vostè pot crear la cistella de la compra segons les seves necessitats
 
PREUS I OFERTES
Tots els productes tenen una descripció del producte , preu amb IVA inclòs , així com un enllaç per afegir el producte a la cistella de la compra . Igualment s'indica que les despeses d'enviament es troben inclosos en el preu assenyalat .
En base a la seva política comercial , NaranjasTradicionales.es podrà realitzar variacions finals del producte i reservés el dret a modificar unilateralment els preus dels productes sense necessitat de previ avís.
 
GARANTIES
Si en rebre la comanda s'observa que la caixa està trencada o ha estat oberta deixi constància al full de lliurament del repartidor , marcant Incidència i no accepti la comanda . Per poder enviar novament la seva comanda.
 
CONFIDENCIALITAT
En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal , informem als nostres clients que , el fitxer creat amb les dades introduïdes a la nostra pàgina web , a través dels formularis , seran exclusivament usats per respondre a les seves peticions , així com , per informar-los de les promocions que puguin ser del seu interès , Vostè podrà exercitar el seu dret per a, rectificar , cancel · lar o eliminar les seves dades , ho pot fer per telèfon , o per correu electrònic : contacto@naranjastradicionales.es
 
venda de taronges a domicili | Taronja Valenciana | Comprar taronges València