Política de devolucions i reembolsos

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENTS

1. PREUS

Tots els productes que es mostren en aquest lloc web inclouen l'IVA en el seu preu.

2. DESPESES D'ENVIAMENT

Enviament gratuït per a Espanya.

Per a altres països, afegir l'adreça de destinació i se li aplicarà automàticament el preu del transport.

3. DRET DE DESISTIMENT I DEVOLUCIONS

La nostra garantia de satisfacció 100% pretén millorar les condicions regulades en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

En realitzar una compra a través de www.naranjasTradicionales.es, bé des de la pròpia web, per email o per telèfon, adquireix el dret a desistiment, canvi o substitució. Aquest dret de desistiment és de 2 dies naturals (per ser un producte perible) des de la recepció del producte o sense penalitzacions pel seu exercici de manera que es procedirà al reintegrament de l'import total de la compra, és a dir, el preu del producte més despeses d'enviament incloses.

Podrà informar-nos que desitja fer ús del seu dret de desistiment dins del termini esmentat preferiblement a través d'Atenció al Client i l'ajudarem a exercir-lo per la seva major comoditat.

El producte ha de ser retornat en perfectes condicions i sempre que el seu ús no vagi més enllà de la mera comprovació del bon estat del mateix. Recomanem sigui retornat en el seu embalatge original per evitar que el bé pateixi una depreciació. Els costos de la devolució correrien pel nostre compte.

Cancel·lació de la comanda: Sempre podrà cancel·lar la comanda sense cap cost i al reintegrament íntegre complet dels diners abonats si ens truca per telèfon abans de les 14: 00h del dia que tinguem d'enviar el seu producte.

GARANTIA DE SATISFACCIÓ 100 x 100

En cas que el producte arribi en mal estat o la caixa deteriorada té dret a rebutjar-indicant a l'albarà de l'agència de transport el motiu del rebuig. La nostra garantia de satisfacció 100 x 100 es compromet a reenviar immediatament una nova caixa amb els productes adquirits o recompensar amb un descompte per a la propera compra.

Si un cop rebuda la caixa, no quedes satisfet amb la qualitat de les taronges de manera objectiva, tens el dret a trucar-nos en un termini de 72 hores des de la recepció i sol·licitar-nos que recollim la caixa i, si ho prefereixes, que et enviem una nova sense cost addicional per a tu o podem aplicar un descompte. Els costos de la devolució correrien pel nostre compte.

4. FORMES DE PAGAMENT

Disposa de 3 modalitats de pagament:

Targeta de crèdit a través de TPV virtual i Paypal. Passarel·la de pagament segura per Santander a través del protocol xifrat HTTPS i dades sensibles encriptades mitjançant algoritme Hash Sha-1
Transferència bancària o ingrés en compte
Contra Reemborsament. El transportista cobrarà 1 € per la gestió del reemborsament sobre el preu total de la comanda.
Domiciliació bancària.
5. EMBALATGE

Les taronges s'enviaran en caixa de cartró amb la rigidesa i índex de transpiració adequada perquè li arribin al seu domicili en perfectes condicions.

6. RECOL·LECCIÓ I ENVIAMENT

Totes les entregues de taronges, mandarines i combinat d'elles es realitzaran els dimarts, dimecres, dijous i divendres.

Les despeses d'enviament són GRATUÏTS.

Es realitzen els enviaments per transport urgent 24h a:

     - Espanya, excepte Balears, Canàries, Ceuta i Melilla

El termini de lliurament des que es formalitza la compra a les destinacions anteriors es relaciona en la següent taula:

L'enviament es realitzarà per l'agència de transport urgent MRW / SEUR que garanteixen mantenir la qualitat de l'enviament en perfectes condicions fins al lliurament en mà al seu domicili.

El client consent la cessió de les dades personals estrictament necessàries a l'empresa de missatgeria per tal de realitzar el servei de transport a l'adreça indicada.

DEVOLUCIÓ:

Vostè disposa de 2 dies hàbils (per ser un producte perible) des de la recepció del producte per retornar la mercaderia al remitent del paquet. Li recomanem que ens notifiqui la seva decisió de devolució al més aviat possible perquè puguem ajudar-lo a tramitar el reenviament del producte.

IMPORTANT: En tots els casos les taronges triguen 24 hores des que es recullen fins que es lliuren al seu domicili.

Podrà retornar la seva comanda si ho veu en mal estat a l'hora del lliurament, fins i tot ha de posar una nota d'incidència en el repartidor perquè li puguem reenviar una en perfectes condicions. Els costos de la devolució correrien pel nostre compte.