Receptes per cuinar amb Taronges

Comprar Taronges | Comprar Taronges Online | Venda de Taronges | Taronges a Domicili
Receptes de Cuina amb Taronges
Enviï'ns la seva a contacto@naranjastradicionales.es per poder publicar aquí .
 
Mini Magdalenes de Xocolata i Taronja
 
ingredients :
60 grs . de farina .
60 gs . de xocolata pur al 70% de cacau .
60 grs . de mantega
110 grs . de sucre glacé.
75 grs . d'ametlles mòltes .
3 clares d'ou .
ratlladura de taronja .
taronja gebrada .

Elaboració :

En un bol tamisem la farina amb el sucre glacé , li incorporem les ametlles mòltes ia continuació la mantega fosa , afegim la ratlladura de taronja . Muntem les clares a punt de neu i amb moviments envoltants la incorporem a la preparació anterior . Fonem la xocolata i l'hi afegim sense remoure molt.


Omplim els motlles de les magdalenes , adornem amb la taronja gebrada i introduïm al forn a 220 º durant uns 12 minuts .
http://www.muchogusto.net/recetas/
 
Pits de pollastre a la taronja
INGREDIENTS
4 Pits de
pollastre
1 pessic d' Avecrem Pollastre
2 cullerades de
farina
Oli
2 taronges
100 gr . de pernil a
tacs
1 copa de brandi
MANERA DE PREPARACIÓ
Tallar el pollastre a tires , escampar-hi el Avecrem , la farina i fregir , a foc fort . Afegir les taronges a grills i el pernil . Regar amb brandi deixar que s'evapori .
Continuar la cocció uns minuts fins que el fons s'hagi espessit . Servir de seguida . Acompanyat amb patates fregides a daus .
www.gallinablanca.es / recepta
Sorbet de Taronja o Mandarina
 
INGREDIENTESsorbete de taronja
 
½ litre de suc de taronja o mandarina natural
½ litre d'aigua
150 grams de sucre
Pell ratllada de dues taronges o mandarines
3 clares d'ou
Una mica de sal
 
MANERA DE PREPARACIÓ

Posa l'aigua amb el sucre al foc i porta a ebullició , a partir d'aquest moment deixa coure uns 10-12 minuts . Passat aquest temps s'apaga el foc i afegeix la pell ratllada de les taronges , deixa refredar .
 
Viu les taronges o mandarines i incorpora el suc colat al almívar un cop estigui fred . Introdueix la barreja en un recipient amb tapa ia continuació porta'l al congelador . Quan comenci a congelar-se, munta les clares a punt de neu amb un pessic de sal i barreja- amb el sorbet .
 
Torna a introduir el recipient al congelador i al cap de mitja hora torna a barrejar bé. Quan tingui la textura desitjada estarà llest per prendre. Si està molt congelat quan ho vagis a tastar, deixa-ho uns minuts abans fora del congelador .
Serveix el sorbet de taronja o mandarina en gots de tub amb canyeta o en una copa de boca ampla i gaudeix a cullerades , que també és una delícia .
www.gastronomiaycia.com
 
 
Flam de Taronja
INGREDIENTS
 

4 ous
1/2 tassa de sucre
2 i 1/2 tasses de llet
Ratlladura de 2 taronges
Sucre quantitat necessària per acaramelar el motlle

MANERA DE PREPARACIÓ

Es col · loca la llet i la ratlladura de taronja en una cassola , i s'escalfa lentament fins arribar a punt de bull. Reservar ( però que no es refredi del tot ) . D'altra banda barrejar en un bol els ous i el sucre . Afegeix una mica de la llet ( colándola , perquè la ratlladura de taronja no quedi en la barreja del flam ) i barrejar per baixar-li la temperatura i evitar que els ous coagulin . Acabar d'afegir la resta de la llet , barrejar i abocar la preparació en un motlle caramel · litzat . Es pot cuinar a l'olla a pressió , durant 20 minuts a temperatura mitjana , amb una mica d'aigua al fons . També es pot cuinar al bany de Maria al forn , a una temperatura de 180 º C , fins que en introduir la punta d'un ganivet , surti neta.
Pastís de Taronja

INGREDIENTS :

2 tasses de farina
1 tassa de sucre
2 culleradetes de pols de coure
ratlladura d'1 taronja
¼ tassa d'oli
1 tassa de llet
2 ous batuts

MANERA DE PREPARACIÓ :

Es col · loquen en un bol tots els ingredients secs . Es barregen i es forma un forat al centre . Allí es col · loquen tots els ingredients humits . Es barregen tots els ingredients des del centre cap a la vora . Es col · loca en una tortera enmantecada o oliada de 26 cm de diàmetre i es porta a un forn preescalfat a 180 º C , fins que al punxar surti l'escuradents sec .
Pot substituir- la ratlladura de taronja per vainilla , canyella i ratlladura de pomelo , ratlladura de llimona , etc . Per fer-la de xocolata , substituir ¼ tassa de farina per ¼ tassa de xocolata en pols .