Taronges a domicili 24 hores

Enviament amb transport urgent MRW 24 hores
Taronges a domicili
El transport de les seves Taronges València
Les comandes són enviats en 24 hores, depenent del nostre calendari d'enviaments, pot fer el pagament un cop rebudes les taronges valencianes o abans, si decideix pagar un cop rebudes s'haurà de fer el pagament en 48 hores. Si ens facilita un número de telèfon mòbil, rebrà un sms de la companyia de transport per informar del seu lliurament de taronges al seu domicili. Les despeses d'enviament ja estan inclosos en el preu.
per exemple: 1 x caixa suc de 15kg = 21 € en el seu domicili. Només tindran despeses la forma de pagament contra reemborsament que seran 2 € addicionals.
 
DIA SOL · LICITUD DIA RECOLLIDA DIA LLIURAMENT
Dilluns Dilluns * dimarts
Dimarts Dimarts * dimecres
Dimecres Dimecres * Dijous
Dijous Dijous * Divendres
Divendres dilluns dimarts
Dissabte Dilluns dimarts
Dilluns dimarts
 taronges per internet * Comandes realitzades abans de les 12:00 es recullen el mateix dia excepte divendres.
 Per què els dilluns no s'entreguen?
Perquè es recollirien el divendres estarien tot el cap de setmana al magatzem del transportista. Quan vostè les rebria haurien passat ja tres dies.
Servei de les seves Taronges per Internet 24 hores
El servei contractat amb l'agència de transport urgent és estregar seva comanda de taronges a domicili en 24 hores.
Els lliuraments en dies propers a Nadal potser es retardi unes hores la seva comanda per l'acumulació d'enviaments que hi ha en aquestes dates, encara que no sol passar les 24 hores.
si es realitza una comanda el divendres, fins dimarts no rebrà la seva comanda ja que el cap de setmana no hi ha entregues, perquè el transport no treballa, ja que si les agaféssim el divendres passarien tot el cap de setmana al magatzem de l'agència de transport. Llavors nosaltres dilluns l'agafem perquè vostè el dimarts rebeu les seves taronges fresques i acabades de collir. El mateix succeeix quan hi ha dies festius, sempre agafem la taronja directa de l'arbre perquè vostè la rebi en menys de 24 hores al seu domicili taronges fresques i taronges naturals.
Taronges València | València Taronges | Mel de Taronger