Els més venuts

Alvocat Valencià 1kg
En temporada
Afegeix 1kg d'Alvocats valencians a la seva comanda de taronges per tenir les despeses d'enviament gratuïts
6,00 €
Llimes Valencians 1kg
llimones valencians afegiu llimones a la seva comanda. cada quilo de llimones que afegiu se li restés l'altre producte.
3,00 €
Arròs albufera
L'arròs Albufera és un encreuament de les varietats Bomba i Sénia.

El resultat d'aquest encreuament és una varietat d'arròs de gra rodó, que absorbeix molt bé els sabors i suporta molt bé les coccions. És un arròs amb DO Arròs de València.
4,50 €
Fuera de stock
10 kg de Taronges Taula i Mandarines
Fuera de stock
10Kg de Taronges de taula i Mandarines.Caixa combinada meitat de taula i meitat de mandarines. Per defecte es realitzaran així aproximadament. Si voleu personalitzar, escrigui en observacions quan faci la comanda, per exemple 7kg de taula i 3 kg de mandarina.
Fuera de stock
10Kg de Taronges Suc i Mandarines
Fuera de stock
10Kg de Taronges de suc i Mandarines.Caixa combinada meitat de suc i meitat de mandarines. Per defecte es realitzaran així aproximadament. Si voleu personalitzar, escrigui en observacions quan faci la comanda, per exemple 7kg de suc i 3 kg de mandarina.
Fuera de stock
Mel de Azahar 1 kg
Fuera de stock
Mel de Azahar 1kg natural sense additius, afegeix-la a la seva caixa de taronges. En afegir mel a la seva comanda se li restaran les taronges corresponents. Exemple una caixa de 15kg de taronges + 1kg mel el pes total és igual com si demanés 15kg de taronges, ja que si no s'incrementaria el transport i tampoc cap més a la caixa.