Melmelades

melmelades casolanes

Ara podrà gaudir de melmelades casolanes naturals 100% Les nostres melmelades no porten res de conservants ni altres productes additius, només contenen el producte en si.

En Naranjastradicionales.com hem elaborat diversos tipus de melmelades amb la recepta tradicional de la nostra àvia. Creades a força de les taronges, les llimones, fins i tot taronja amb xocolata per als més llaminers. Delicioses i exquisides les nostres melmelades tradicionals i casolanes estan a la teva disposició.

Per elaborar diferents postres, torrades, plats o presentacions. Li pots donar un sense fi d'usos alhora que la gaudeixes.

Les fem a partir dels fruits dels nostres camps, que han estat tractats amb la cura que mereixen per servir a la cuina ia la taula en qualsevol moment.

Exhaurit
Melmelada de taronja
Exhaurit
Melmelada de taronja és elaborat a mà exclusivament amb taronges de propis camps. El seu sabor dóna gust una agradable acidesa, estar a la mateixa dolça de temps. Gràcies a aquests nutrients rics ens ajuden a començar el dia amb molta energia.
Exhaurit
Melmelada de taronja Sanguina
Exhaurit
Melmelada de taronja és elaborat a mà exclusivament amb taronges sanguines de propis camps. El seu sabor dóna gust una agradable acidesa, estar a la mateixa dolça de temps. Gràcies a aquests nutrients rics ens ajuden a començar el dia amb molta energia.
Exhaurit
Melmelada de Mandarina
Exhaurit
Melmelada de mandarina és elaborat a mà exclusivament amb mandarines "clemenvilles" de propis camps. El seu sabor dóna gust una agradable acidesa, estar a la mateixa dolça de temps. Gràcies a aquests nutrients rics ens ajuden a començar el dia amb molta energia.